Wargaming forum - Fantasy - 40K - FoW - Infinity - Warmahordes
 
HomeRegisterLog in

View unanswered posts
 

WARHAMMER FANTASY BATTLE

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

WHFB Help Desk

Ako u CC-u imam Princa na konju i radim D6 S5 hitova, dali moram paziti da konj ima dovoljno sijena za idući krug CC-a...i ostale nejasnoće
11113Thu May 15, 2014 8:37 pm
daNba lance
No new posts

WHFB Općenito

Nove edicije, novi rulebook-ovi, ko bi koga nabio na rog, općenite rasprave i vijesti iz WHFB svijeta
48767Tue Aug 04, 2015 9:48 am
Fenris Age of Sigmar
WARHAMMER FANTASY BATTLE Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

New postsNew postsNo new postsNo new posts  Forum is lockedForum is locked