| PanOceania - Military order | |
|
|
Author | Message |
---|
Vorheart Spammer

Posts : 236 Join date : 2011-09-18 Location : Zagreb-Osijek
 | Subject: Re: PanOceania - Military order Mon May 28, 2012 11:09 am | |
| Umjesto bijele stavi lagano sivu pa ce stvar izgledati povezanije... bijela je bas kontrastna pa stvari izgledaju kao da su iz factory linea bas izasle... nije svaciji gust a vidim da tebi ne pase.  |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

Posts : 1242 Join date : 2011-07-13 Age : 36 Location : Osijek
 | Subject: Re: PanOceania - Military order Mon May 28, 2012 1:48 pm | |
| ma htio sam dobiti kao neki glow efekt. to je bila pocetna ideja....al konačni proizvod mi se nije svidio.
mislim da če ić na kupanje u nesto sto skida boju....cim se malo informiram sta je najbolje...i najbrze _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
Vorheart Spammer

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 8:31 am | |
| Aceton za skidanje laka s noktiju iz DMa. Jeftino i radi i ne pojede prste u procesu. |
|
 | |
Fenris Salt Elemental

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 10:05 am | |
| Ulje za kočnice. _________________  AP HMG is a magical HMG that makes a Gecko out of a Jotum. -Rejn Well that's bullshit, and you're bullshit, and your whole army is bullshit, and this whole table is bullshit, except for my side, which is balanced. |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 12:04 pm | |
| mislim da ce bit aceton jel ulje em mos samo litru uzet (sto mi ne treba za jednu figuru) em su figure metalne pa nema straha od najedanja...
u svakom slucaju hvala na korisnim savjetima... _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
Fenris Salt Elemental

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 12:58 pm | |
| Probaj aceton, a ja ću provjerit jel nama ostalo ulja i jel još ima potenciju. _________________  AP HMG is a magical HMG that makes a Gecko out of a Jotum. -Rejn Well that's bullshit, and you're bullshit, and your whole army is bullshit, and this whole table is bullshit, except for my side, which is balanced. |
|
 | |
Tomo Addictive

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 3:55 pm | |
| |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 4:52 pm | |
| vidio sam to...zato ih i mislim kupat u acetonu jel mi se nekako ide probat shema da bojam washevima prakticki....samojos ne znam kako i sta... _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
Vorheart Spammer

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 8:51 pm | |
| To s washevima moze ispast super, samo kaj si kontam da treba isprobavat prvo dosta. |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Tue May 29, 2012 10:48 pm | |
| a nije da mi se zuri ikuda.....a ja bi silom farbo tron shemu...sam moram nac nacina koji mi najvise pase....
a mozda to na kraju sve i napustim pa ih obojam nekak drugacije....ko ce ga znat....100 ideja vrvi kroz glavu _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
mephetran Certificirani lingvist

| Subject: Re: PanOceania - Military order Thu May 31, 2012 2:30 pm | |
| probao sam i aceton i ulje tijekom godina.
ulje ti je bacen novac, bolje ga daj u druge svrhe (doniraj nekoj od popularnih politickih stranaka)
aceton je jeftin i tako i radi, ali skida boju bez iznimki (na metalu ofc) _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Thu May 31, 2012 3:02 pm | |
| okupo ga vec u acetonu i nema drame. sislo dole gospodski.... sad vjerojatno sljedi novo bojanje pa opet kupanje u acetonu jel nekak njusim da necu biti zadovoljan....  _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |

| Subject: Re: PanOceania - Military order Thu May 31, 2012 6:16 pm | |
| ma velim, aceton je win _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
Fenris Salt Elemental

| Subject: Re: PanOceania - Military order Thu May 31, 2012 7:08 pm | |
| Mi ovdje smo valjda jedini koji su postigli da ulje radi nešto <.< _________________  AP HMG is a magical HMG that makes a Gecko out of a Jotum. -Rejn Well that's bullshit, and you're bullshit, and your whole army is bullshit, and this whole table is bullshit, except for my side, which is balanced. |
|
 | |
Vorheart Spammer

| Subject: Re: PanOceania - Military order Thu May 31, 2012 7:32 pm | |
| Dunno, meni je ideja ulja za kocenje koje je dosta jaka korozivna, i nevjerojatno toksicna i kancerogena tekucina koja se k tome ne da vise izvuc iz nicega po cem se prolije, onak, odbojna.  Aceton nabavis u doslovno bilo kojem ducanu s opcim potrepstinama i mozes ga koristit za hrpu drugih stvari, a kad mi se prolije po necem ili po kozi, meh, is ok. Nemam brige s njim. Cak mogu u njemu i plasticne figure skidat boju (probao sam) al to je vrlo rizican posao i moras bit brz i pazit kako radis a i onda nije super rezultat. Ali za metalne, ultrazadovoljan. Rangere sam njih 19 okupao u sat vremena u jednoj veceri, prvo u acetonu, pa onda nakon ribanja sa cetkicom za zube u deterdzent za rublje + vrucoj vodi (cuda cini za skidanje masnoce i prljavstine), i izasli su sjajni kao nikad u svom zivotu. Blisteri nisu tako lijepi.  |
|
 | |
Fallen Slightly Annoying Lurker
Posts : 59 Join date : 2012-02-28 Age : 31 Location : Velika Gorica
 | Subject: Re: PanOceania - Military order Mon Jun 04, 2012 5:59 am | |
| ma najbolji ti je mdicinski alkohol mislim. Skida boju s plastike i metala bez problema  Cisto zato jer možeš i s plastike skidat . |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Wed Jun 06, 2012 9:14 pm | |
| _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
Joe Lepe su ti figure!

| Subject: Re: PanOceania - Military order Wed Jun 06, 2012 9:21 pm | |
| imas moju dozvolu za nastavak rada.. dobar posao vojnice |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Thu Jun 07, 2012 1:33 pm | |
|
|
 | |

| Subject: Re: PanOceania - Military order Fri Jun 08, 2012 11:59 am | |
| na ovim drugijem slikama se bolje vidi, nelose nelose. sviđa mi se _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
Vorheart Spammer

| Subject: Re: PanOceania - Military order Sat Jun 09, 2012 9:15 am | |
| Ako mogu ugurat jedan savjet - kad radis ove dolje sesterokut plocice, nakon sto ih izrezes sa skalpelom, obrusi im rubove sa smirglom. Onda neces imat tako cupave krajeve i sve ce izgledati glanc i uredno (kontam si da tako nesto ciljas obzirom da su PanO order). |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Sat Jun 09, 2012 1:45 pm | |
| ma jasno da. to je pocupano zato jel zaljepim prvi cijheli hex, pa bazu naopacke pa rezem sta viri. da sam i to obojao vjeruj mi ne bi vidio da je malo cupavo tu i tamo.
svakako fala na savjetu, ali mjenjam kompletno boju (pa cu samim time i ublazit "cupavost") jel su me na infinity forumu svi zatrovali da to treba definitvno ici svjetlije ovo ono. ajde da je jedan al njih 3-4 pa reko moze, prodano. promjenit ce se... _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Sun Sep 16, 2012 12:40 pm | |
|
|
 | |

| Subject: Re: PanOceania - Military order Sun Sep 16, 2012 12:44 pm | |
| brao brao brao, vidim drkenjo si s macem, verigud _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
daNba Scotty Pippen

| Subject: Re: PanOceania - Military order Sun Sep 16, 2012 12:56 pm | |
| jesam bome....probo prvo "power" shemu sa munjicama i to al nije islo....prefarbo ga nazad u plavo i udri te crtice samo.....mixo na divljaka boje pa sta ispadne i na kraju voila.....ja zadovoljan.... _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: PanOceania - Military order  | |
| |
|
 | |
| PanOceania - Military order | |
|