Wargaming forum - Fantasy - 40K - FoW - Infinity - Warmahordes
 
HomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Sešn (ubaci svoj najbolji setting)

Go down 
AuthorMessage
mrAK47
Bad GM
avatar

Posts : 132
Join date : 2013-08-28

PostSubject: Sešn (ubaci svoj najbolji setting)   Mon Sep 02, 2013 9:43 am

Pozdrav bagri (kao 'najgori od sve dece' smijem to reći Wink

Kako svoju ekipu nemogu okupiti više od 1 mjesečno tražim novu ekipu za voditi sešn. Setting je po izboru većine igrača a ako je loš sistem pretvaram ga u nWoD.
Može fantasy, SF ili modern a kao teaser (nemora biti SF, dapače, lakše mi je voditi fantasy setting-e) pročitajte slijedeću uvodnu scenu:

Puni potisak glavnog raketnog pogona tansportera ti je priljepio unutrašnje organe na leđni oklop. Protugravitacijski gel je donekle ublažio napor na organizam ali operativni sistem tvog oklopa je preventivno oblio krvotok sa koktelom bojnih droga za spriječavanje srčanog udara, povećavanje koncentracije i uklanjanje viška adrenalina.
Trzaj i nagli prestanak ubitačnog ubrzanja označio je ulazak u atmosferu i krajnji domet protuzračne vatre. Transporter je raspršio svoj teret masivno oklopljenih marinaca i žurno napustio orbitu.
Dok se spuštaš po silaznom vektoru koji te neumoljivo približava meti pogledao si okolo sebe i vidiš rojeve udarnih trupa kako prilagođavaju svoju putanju i prave zadnju provjeru protu-raketnih mamaca i oružja dugog te kratkog dometa.
Idilični pogled na naseljeni kontinet je prekinulo vrištanje alarma koji je najavilo približavanje presretačkih raketa i uskoro se cijeli horizont ispunio malim suncima koje su uznačavale eksplodirane protuzračne rakete.
Nakon prolaska kroz EM 'zavjesu' prvog vala dočekale su nas antimaterijske explozije koje su desetkovale tvoj odred ali kako je jedini mogući smjer bio... prema dolje... preživjeli su nastavili frenetični ples izbjegavanja laserske paljbe, staccato railgun-a i podmetanje sve manje zalihe mamaca pred nadolazeće projektile...
Nakon minute paničnog preživljavanja (koja se činila da traje kao vječnost) uključili su ti se nožni potisnici za usporavnje i sletio si pored pušećeg kratera, gdje je bila trenutak ranije bila baterija AA topova, kada si primjetio da ti je cijela desna strana crna i ručni top nedostaje sa leđa.
Kratku molitvu zahvalnosti, svim bogovima koji slušaju, je prekinula psovka: radio je javljao da je broj preživjelih ispod 5% što je bila kritična brojka za moguće osvajanje zapovjednog središta... sranje, sranje, sranje... vrijeme je da još jednom bezumna upornost i sreća obave posao.
Zgrabio si jurišnu pušku sa leša poluotopljenog marinca i smrknuto krenuo prema cilju...

Cheers! Wink

_________________
Važna je jedna stvar a to su dvije stvari: Red, Rad i Disciplina!!!
Back to top Go down
 
Sešn (ubaci svoj najbolji setting)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
FAN KLUB SLOVA Č :: OFFTOPIC :: Krčma kod Veljka-
Jump to: