| subota 7.6. rostiljada na jugu | |
|
Author | Message |
---|
mephetran Certificirani lingvist

| Subject: subota 7.6. rostiljada na jugu Tue Jun 03, 2014 7:00 pm | |
| Teta Ksenija časti. Pozvani svi. Javiti do petka da znam kupiti hranu i piće _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
Iranac Matora Ojebina

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Tue Jun 03, 2014 7:29 pm | |
| u nekom selu rusimo orah i slavimo rodjendan, tako da me nema za vikend u ni jednoj opciji |
|
 | |
daNba Scotty Pippen

Posts : 1242 Join date : 2011-07-13 Age : 36 Location : Osijek
 | Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Tue Jun 03, 2014 7:51 pm | |
| ja sam isto di i atrijano...ja cu gledat kako mu oras pada na glavu...biti naslonjena na koji god alat dobijem i pit pivo... _________________ NEVER FORGIVE! NEVER FORGET!
|
|
 | |
mrAK47 Bad GM

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Wed Jun 04, 2014 1:44 pm | |
| Ja podržavam termin ali zašto nema čobanca?!?!?!?!?  _________________ Važna je jedna stvar a to su dvije stvari: Red, Rad i Disciplina!!!
|
|
 | |

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Wed Jun 04, 2014 2:02 pm | |
| zato jer onda dino ne jede, a njegova teta daje novce. Unatoc cinjenici da smo mi mogli birati cobi ili rostilj, a cobi je gotovo uvijek, dao sam prioritet rostilju. Sve u svemu, sto se mene tice, moze jedno i malo drugog.
EDIT: pocetak bi bio oko pola 6 _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
mrAK47 Bad GM

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Thu Jun 05, 2014 3:33 am | |
| Podržavam ideju: I ovce i novce! (ako je većina za da imamo čobanac + piletinu/bijelo meso/'štogod već jede' na roštilju...) _________________ Važna je jedna stvar a to su dvije stvari: Red, Rad i Disciplina!!!
|
|
 | |

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Fri Jun 06, 2014 6:50 pm | |
| buduci da ipak nemam nista popodne, mozemo komotno pocet i puno ranije, sto se mene tice. Tako od 14:00 pa nadalje, lagano krenemo. subota je, svi su fraj. _________________ I often find that regardless of whether I win or not, as long as the company is great and interesting things happen no one really loses in a game of Warhammer.
|
|
 | |
Fenris Salt Elemental

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Fri Jun 06, 2014 7:47 pm | |
| Mislim da teti nije zgodno prije 3-4 popodne, ali provjerit ću ujutro još pa ću točno napisat. _________________  AP HMG is a magical HMG that makes a Gecko out of a Jotum. -Rejn Well that's bullshit, and you're bullshit, and your whole army is bullshit, and this whole table is bullshit, except for my side, which is balanced. |
|
 | |
Fenris Salt Elemental

| Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu Sat Jun 07, 2014 9:00 am | |
| Eto, sve provjereno, počinjemo oko pola 3-3. _________________  AP HMG is a magical HMG that makes a Gecko out of a Jotum. -Rejn Well that's bullshit, and you're bullshit, and your whole army is bullshit, and this whole table is bullshit, except for my side, which is balanced. |
|
 | |
Sponsored content
 | Subject: Re: subota 7.6. rostiljada na jugu  | |
| |
|
 | |
| subota 7.6. rostiljada na jugu | |
|